2018-2019 eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılı katkı payları ile ilgili olarak; 13.09.2018 tarih 18/30 sayılı Galatasaray Üniversitesi Yönetim Kurulunca alınan 7 numaralı karar uyarınca, katkı payı ödeyecek öğrenciler, ödemeleri gereken tutarları Öğrenci Otomasyon Sisteminden öğrenerek aşağıda verilen yöntemlerle yatırılabilirler. Ders alma/kayıt yenileme işlemleri sırasında katkı payı kontrolü yapılmadan ders seçimi yapılabilecektir. Ancak 28 Eylül 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar katkı payı yatırılmadığı taktirde ders alma/kayıt yenileme işlemleri iptal edilecektir.

Türkiye İş Bankası – Ortaköy Şubesi Galatasaray Üniversitesi hesabına; Öğrenci TC Kimlik Numarası belirtilerek, 19 Eylül 2018 Çarşamba günü itibariyle aşağıdaki yöntemlerle öğrenim katkı payları (harç) yatırılır. Dekont bilgi amaçlı saklanmalıdır.

• İnternet Bankacılığı Kullanarak;

Ödemeler – Üniversite Ücretleri – Galatasaray Üniversitesi seçilerek, Öğrenci TC Kimlik Numarası girilerek ödeme yapılır.

• Şube Gişelerinden;

Üniversite ismi ve öğrenci TC Kimlik Numarası ile ödeme yapılır.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı katkı payı / öğrenim ücreti ödeme koşulları