Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Uluslararası Rekabet Hukukunda Güncel Gelişmeler Sempozyumu 1 Ekim 2019 Salı günü Üniversitemiz Aydın Doğan Oditoryumu’nda gerçekleşti.

Sempozyumun ilk oturumunda rekabet hukukunda uluslararası işbirlikleri Prof. Dr. Tolga Ayoğlu’nun yönetiminde, Antonio Capobianco’nun ve Fevzi Güngör’ün sunumlarıyla ele alındı. “Dijital Ekonomi, İnovasyon ve Rekabet” konulu, Av. Togan Turan’ın moderatör ve Fevzi Güngör’ün konuşmacı olarak yer aldığı ikinci panelde ise Doç. Dr. S. Anlam Altay, Avrupa Komisyonu’nun dijital çağda rekabet hukukuna yaklaşımına, Av. Gülçin Dere ise bu konudaki güncel kararlara ilişkin tebliğlerini sundular.