Üniversitemize bağlı fakültelere, 2021-2022 Akademik Yılı DGS ile öğrenci kayıtları aşağıdaki takvime göre yapılacaktır.

Üniversitemize, DGS ile girmeye hak kazanan öğrencilere ait kayıt tarihleri aşağıda belirtilmiştir.

DGS Elektronik Kayıt Tarihleri: 17 - 22 Eylül 2021 (saat 23.59'a kadar)

2021-2022 akademik yılında Üniversitemiz Lisans programlarına yerleşen öğrencilerden isteyenler kayıt işlemlerini e-Devlet Kapısı üzerinden yapabileceklerdir. e-Devlet kapısı üzerinden kaydını gerçekleştiren öğrencilerin aşağıda belirtilen kayıt için gerekli belgeleri 04-08 Ekim 2021 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri zorunludur.

Şahsen Yapılacak Kayıt Tarihleri: 17 - 24 Eylül 2021

Kayıt için gerekli belgeler

• Lise diploması aslı
  • Önlisans diploması aslı
  • DGS Sonuç ve yerleştirme belgesi
  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • Vesikalık resim (2 adet)
  • DELF-B2/DALF-C1/DALF-C2 Belgelerine sahip olanların belgelerinin aslı ve fotokopisi
  • Öğrenci Bilgi Formu*

* Öğrenci Bilgi Formu'nu almak için buradan kullanıcı adı ve şifre olarak T.C. Kimlik numarası ile giriş yaparak ilgili alanları doldurunuz. Son adımda yer alan Öğrenci Bilgi Formu'nun çıktısını alarak kayıt için gerekli diğer belgeler ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeniz gerekmektedir.