2020-2021 eğitim-öğretim yılına ilişkin katkı payı / öğrenim ücretleri; 11.07.2020 tarihinde yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar ile belirlenen katkı payı / öğretim ücretleri alınacaktır.

Ders alma/kayıt yenileme işlemleri sırasında katkı payı kontrolü yapılmadan ders seçimi yapılabilecektir. Ancak 26 Şubat 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar katkı payı / öğrenim ücreti yatırılmadığı takdirde ders alma/kayıt yenileme işlemleri iptal edilecektir.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) – Ortaköy Şubesi Galatasaray Üniversitesi hesabına; Öğrenci TC Kimlik Numarası ve Önlisans / Lisans / Yüksek Lisans/ Doktora  belirtilerek, 17 Şubat 2021 Çarşamba günü itibariyle aşağıdaki yöntemlerle öğrenim katkı payları (harç) yatırılır. Dekont bilgi amaçlı saklanmalıdır.

•    İnternet Bankacılığı Kullanarak;

Ödemeler – Fatura Ödemeleri – Diğer –

- Galatasaray Üniversitesi Doktora Öğrencileri;

- Galatasaray Üniversitesi Yüksek Lisans;

- Galatasaray Üniversitesi Kayıt Yenileme Katkı (Hazırlık, Lisans);

- Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu;

İlgili adımlar izlenilerek, T. C. kimlik numarası girilerek ödeme yapılır.

•   TEB ATM'leri Kullanarak;

Giriş tuşuna basılarak "TEB Kartsız İşlemler" menüsüne giriş yapılır.

- Diğer Ödemeler,

- Üniversite Ödemeleri,

- T. C. kimlik numarası girilip yönlendirmeleri takip ederek ödeme yapılır

•    Şube Gişelerinden;

- Galatasaray Üniversitesi Doktora Öğrencileri;

- Galatasaray Üniversitesi Yüksek Lisans;

- Galatasaray Üniversitesi Kayıt Yenileme Katkı (Hazırlık, Lisans);

- Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu;

İlgili birim söylenilerek; öğrenci TC Kimlik Numarası ve ad soyad ile ödeme yapılır.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı katkı payı/öğrenim ücreti ödeme koşulları