2021-YKS Ek Yerleştirme ile Üniversitemiz LİSANS Programlarına Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine

2021-YKS Ek Yerleştirme ile Üniversitemize kayıt yapmaya hak kazanan öğrencilerimizin "Kayıt Tarihleri" ve "Kayıt İçin Gerekli Belgeler" aşağıda belirtilmiştir.

Elektronik Kayıt Tarihleri: 04–05 Ekim 2021

Üniversitemiz lisans programlarına yerleşen öğrencilerden isteyenler kayıt işlemlerini e-Devlet Kapısı (turkiye.gov.tr) üzerinden de yapabileceklerdir. e-Devlet Kapısı üzerinden kaydını gerçekleştiren öğrencilerin aşağıda belirtilen kayıt için gerekli belgeleri 04-08 Ekim 2021 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri zorunludur.

Şahsen Kayıt Tarihleri: 04–07 Ekim 2021

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

• Lise diplomasının aslı
  • 2021-YKS Yerleştirme Sonuçları Belgesi
  • 2021-YKS Sonuçları Belgesi
  • T.C. Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı aslı ve fotokopisi
  • Vesikalık resim (2 adet)
  • DELF-B2/DALF-C1/DALF-C2 belgelerine sahip olanların belgelerinin aslı ve fotokopisi
  • Öğrenci Bilgi Formu *

*Öğrenci Bilgi Formu'nu almak için buradan kullanıcı adı ve şifre olarak "T.C. kimlik numaranızı" kullanıp giriş yaparak ilgili alanları doldurunuz. Son adımda Öğrenci Bilgi Formu'nun çıktısını alarak kayıt için gerekli diğer belgelerle birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim ediniz.