Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 13.03.2020 tarihli ve 21113 sayılı yazısı doğrultusunda yetkilendirilmiş Rektör Yardımcısı başkanlığında oluşturulan Yeni Koronavirüs Salgını Danışma Komisyonu 16.03.2020 tarihinde toplanarak, Yükseköğretim Kurulu ve Üniversitemiz Yönetim Kurulu’nun konu ile ilgili kararlarını değerlendirmiştir.

Bu doğrultuda alınmış olan tedbirler gözden geçirilerek, bu tedbirlerin hassasiyet ile izlenmesinin devamına karar verilmiştir.

Ayrıca, öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimizin Yeni Koronavirüs (COVID-19) Pandemisi kapsamında iletmek istedikleri bilgiler ile önlemler hakkındaki soru ve önerilerini ulaştırabilecekleri KovKom@gsu.edu.tr e-posta adresi oluşturulmuştur.