Dünyanın en saygın finans kuruluşlarından CFA Institute tarafından düzenlenen ve CFA Istanbul Society’nin ev sahipliğini yaptığı 11. CFA Investment Research Challenge Türkiye yarışması 2019 yılı birincisi, geçen yıl olduğu gibi bir kez daha Galatasaray Üniversitesi oldu. İşletme Bölümü öğrencilerinden Dilara Yanar, Ege Taşar, Muammer Demirci ve Suat Can Şimşek ile İktisat Bölümü öğrencisi İlayda Yıldız’dan oluşan ekip, fakülte danışmanı Ar. Gör. Muhammet Sergen Akarsu ve endüstri mentoru Sercan Uzun’un katkılarıyla yarışmaya hazırlanarak birinciliği elde etme başarısını gösterdi. Öğrencilerimizden oluşan ekip, 10-11 Nisan’da Zürih’te düzenlenecek olan ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde yer alan ülkelerin birincilerinin katılacağı EMEA finalinde Türkiye’yi temsil edecek.

cfa-haber-foto