2016 LYS sonuçlarına göre ilgili puan türündeki Türkiye sıralamasında ilk 50'ye girerek veya ilgili Fakülteyi/Bölümü ilk üç sırada kazanarak Galatasaray Üniversitesi'ne kesin kayıt yaptıran öğrencilere, Galatasaray Eğitim Vakfı tarafından temin edilen dizüstü bilgisayarları 10.11.2016 tarihinde yapılan Üniversite Yönetim Kurulu toplantısında verildi.

Öğrencilerimizi başarılarından ötürü kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak, Üniversitemizde geleceklerine yön verecek bir eğitim hayatıyla birlikte, her zaman hatırlayacakları keyifli bir öğrencilik dönemi geçirmeleri dileğinde bulundu.

2016 LYS sonuçlarına göre TM3 puan türünde Türkiye 2'ncisi olarak Üniversitemiz Hukuk Fakültesine kayıt yaptıran Fatih Malkoç, “Galatasaray Üniversitesi, üniversite sınavına hazırlanırken hep hedeflediğim yerdi ve şu an burada olmak benim için büyük bir mutluluk. Böyle bir hediye hepimiz için sürpriz oldu ve bizi mutlu etti. Umarım üniversite hayatımız hep güzelliklerle dolu olur.” diyerek düşüncelerini ifade etti.