Üniversitemizin fakültelerine 2016 LYS sonuçlarına göre "fakülte birincisi" olarak yerleşen öğrencilere Yükseköğretim Kurulu Başkanı tarafından gönderilen kutlama belgeleri, Üniversitemizin 1 Aralık 2016 tarihli Senato Toplantısında iletildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Burak GÜN, Hukuk Fakültesi birincisi Fatih MALKOÇ, İletişim Fakültesi birincisi Sinan KURTULMUŞ, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi birincisi Bora ATAYŞEN ve Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Ayşe Sıla KOÇ'a, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ’ın imzasını taşıyan kutlama belgelerini tevdi eden Rektör Prof. Dr. E. Ertuğrul KARSAK, öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının artarak sürmesini diledi.

OP1A0956