Üniversitemize bağlı fakültelere, 2018-2019 Akademik Yılı öğrenci kayıtları aşağıdaki takvime göre yapılacaktır.

Üniversitemize, ÖSYM tarafından düzenlenen merkezi sınav sistemi ile girmeye hak kazanan öğrencilere ait kayıt tarihleri aşağıda belirtilmiştir:

YKS Elektronik Kayıt Tarihleri : 03 - 05 Eylül 2018

2018-2019 akademik yılında Üniversitemiz Lisans programlarına yerleşen öğrencilerden isteyenler kayıt işlemlerini e-Devlet Kapısı üzerinden yapabileceklerdir. e-Devlet kapısı üzerinden kaydını gerçekleştiren öğrencilerin aşağıda belirtilen kayıt için gerekli belgeleri 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri zorunludur.

YKS Kayıt Tarihleri : 03 - 07 Eylül 2018 (Kayıtlar şahsen yapılacaktır.)

YKS KAYIT TAKVİMİ

• 03 Eylül 2018 - İletişim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu
  • 04 Eylül 2018 - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
  • 05 Eylül 2018 - Hukuk Fakültesi
  • 06 Eylül 2018 - Fen Edebiyat Fakültesi
  • 07 Eylül 2018 - Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi

YKS Ek Yerleştirme Tarihleri : ÖSYM'nin belirleyeceği tarihler arasında yapılacaktır.

Kayıtlar için gerekli belgeler

• Lise diploması veya eşdeğer mezuniyet belgesi (Bakalorya) aslı
  • ÖSYS sonuç belgesi
  • YKS sonuç belgesi
  • Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi
  • Vesikalık resim (2 adet)
  • Delf-B2 Belgesine sahip olanların belgelerinin aslı ve fotokopisi
  • Öğrenci Bilgi Formu *

* Öğrenci Bilgi Formu'nu almak için buradan kullanıcı adı ve şifre olarak TC Kimlik numarası ile giriş yaparak ilgili alanları doldurunuz. Son adımda yer alan Başvuru Formunun çıktısını alarak kayıt için gerekli diğer belgeler ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeniz gerekmektedir.

Not: Kayıtlarda yoğunluğu önlemek amacıyla belirtilen tarihlerde başvuru yapılması rica olunur.