Üniversitemize bağlı fakültelere, 2017-2018 Akademik Yılı öğrenci kayıtları aşağıdaki takvime göre yapılacaktır.

Üniversitemize, ÖSYM tarafından düzenlenen merkezi sınav sistemi ile girmeye hak kazanan öğrencilere ait kayıt tarihleri aşağıda belirtilmiştir:

LYS Elektronik Kayıt Tarihleri : 11 - 16 Ağustos 2017

2017-2018 akademik yılında Üniversitemiz Lisans programlarına yerleşen öğrencilerden isteyenler kayıt işlemlerini e-Devlet Kapısı üzerinden yapabileceklerdir. e-Devlet kapısı üzerinden kaydını gerçekleştiren öğrencilerin aşağıda belirtilen kayıt için gerekli belgeleri 25-29 Eylül 2017 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri zorunludur.

LYS Kayıt Tarihleri : 14 - 18 Ağustos 2017 (Kayıtlar şahsen yapılacaktır.)

LYS KAYIT TAKVİMİ

• 14 Ağustos 2017 - İletişim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu
  • 15 Ağustos 2017 - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
  • 16 Ağustos 2017 - Hukuk Fakültesi
  • 17 Ağustos 2017 - Fen Edebiyat Fakültesi
  • 18 Ağustos 2017 - Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi

LYS Ek Yerleştirme Tarihleri :

Kayıtlar için gerekli belgeler

• Lise diploması veya eşdeğer mezuniyet belgesi (Bakalorya) aslı
  • ÖSYS sonuç belgesi
  • LYS sonuç belgesi
  • Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi
  • Vesikalık resim (2 adet)
  • Delf-B2 Belgesine sahip olanların belgelerinin aslı ve fotokopisi
  • Öğrenci Bilgi Formu *

* Öğrenci Bilgi Formu'nu almak için buradan kullanıcı adı ve şifre olarak TC Kimlik numarası ile giriş yaparak ilgili alanları doldurunuz. Son adımda yer alan Başvuru Formunun çıktısını alarak kayıt için gerekli diğer belgeler ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeniz gerekmektedir.

Not: Kayıtlarda yığılmayı önlemek amacıyla belirtilen tarihlerde başvuru yapılması rica olunur.