2021-2022 eğitim-öğretim yılına ilişkin katkı payı / öğrenim ücretleri; 01.07.2021 tarihinde yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar ile belirlenen katkı payı / öğretim ücretleri alınacaktır.

Ders alma/kayıt yenileme işlemleri sırasında katkı payı kontrolü yapılmadan ders seçimi yapılabilecektir. Ancak 07 Ekim 2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar katkı payı / öğrenim ücreti yatırılmadığı takdirde ders alma/kayıt yenileme işlemleri iptal edilecektir.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) – Ortaköy Şubesi Galatasaray Üniversitesi hesabına; Öğrenci TC Kimlik Numarası ve Önlisans / Lisans / Yüksek Lisans/ Doktora belirtilerek, 29 Eylül 2021 Çarşamba günü itibariyle aşağıdaki yöntemlerle öğrenim katkı payları (harç) yatırılır. Dekont bilgi amaçlı saklanmalıdır.

• TEB İnternet Bankacılığı Kullanarak;
    • Ödemeler – Fatura Ödemeleri – Diğer –
    • Galatasaray Üniversitesi Doktora Öğrencileri;
    • Galatasaray Üniversitesi Yüksek Lisans;
    • Galatasaray Üniversitesi Kayıt Yenileme Katkı (Hazırlık, Lisans);
    • Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu;
    • İlgili adımlar izlenilerek, T. C. kimlik numarası girilerek ödeme yapılır.
  • TEB ATM Kullanarak;
    • Kartsız işlemler menüsünden ilgili adımlar izlenilerek, T. C. kimlik numarası girilerek ödeme yapılır.
  • TEB Şube Gişelerinden;
    • Galatasaray Üniversitesi Doktora Öğrencileri;
    • Galatasaray Üniversitesi Yüksek Lisans;
    • Galatasaray Üniversitesi Kayıt Yenileme Katkı (Hazırlık, Lisans);
    • Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu;
    • İlgili birim söylenilerek; öğrenci TC Kimlik Numarası ve ad soyad ile ödeme yapılır.
2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı katkı payı/öğrenim ücreti ödeme koşulları