Öğrenci Kabulü ve Başvuru
- 2024-2025 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ders alma/kayıt yenileme işlemleri, 16 Eylül 2024 saat 11.00'den 17 Eylül 2024 saat ...
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Katkı Payı / Öğrenim Ücreti Yatıracak Olan Öğrencilerin Dikkatine
- Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi 2024-2025 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı
- 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Yatay Geçiş Yolu İle İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Adayın İl...
- Yabancı Diller Yüksekokulu Fransızca Muafiyet Sınavı Sonuçları
- Yabancı Diller Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi Fransızca Bütünleme Sınavı Sonuçları
- 11.09.2024 Tarihli Yabancı Diller Yüksekokulu İleri Fransızca Seviye Tespit Sınavı Sonuçları
- İletişim Fakültesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı (Güncellendi)
- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2024-2025 Güz Yarıyılı Ders Programları (Güncellendi)
- Hukuk Fakültesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı
- Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Seviye Tespit Sınavı İlanı
- 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İleri Fransızca Seviye Tespit Sınavı Listesi
GSÜ'de Eğitim
Galatasaray Üniversitesi’nde eğitim-öğretim 3 ayrı düzeyde (ön lisans, lisans, lisansüstü), 59 farklı programda, 350+ akademik personel, her dönem açılan 1000+ fazla ders ve bu derslere kayıt olan 4500+ öğrenci ile yürütülmektedir.
Uluslararası İlişkiler Ofisi (UIO)
Üniversitenin uluslararası faaliyet ve bağlantılarını yürütmekle sorumludur. Bu kapsamda, Bologna Süreci ile ilgili tüm idarî işler, Erasmus değişim programı kapsamındaki öğrenci ve öğretim üyelerinin hareketliliği, yurt dışı burs ve stajlar, uluslararası projelerin takibi ve yurt dışı muhataplarla yapılan akademik anlaşmalar Ofisin çalışma alanında yer almaktadır.
Ayrıca Ulusal Ajans ve bu konularda diğer yurt içi kurumlarla yürütülen ilişkiler de UIO tarafından yürütülmektedir.
Araştırma
Galatasaray Üniversitesi nitelikli ve iyi yetişmiş araştırmacıları, araştırma laboratuvarları, öz kaynaklarından araştırmaya ayırdığı bütçe ve dış kaynaklardan elde ettiği araştırma hibe büyüklükleri ile ülkemizin rekabetçi araştırma üniversitelerinden biri olmayı hedeflemektedir.
Araştırmacı
Laboratuvar
Araştırma ve Uygulama Merkezi
Proje
İşbirliği
Galatasaray Üniversitesi paydaşlarla işbirliği çerçevesinde, kurumsal ölçekte bir yapılanmayla ve teknolojik olanaklar yardımıyla topluma katkı işlevini yerine getirmektedir. Üniversite-sanayi iş birliği kapsamında, Üniversitedeki bilgi birikimi ve teknolojinin toplumun ihtiyaç duyduğu ürün veya süreçlere dönüştürülmesini sağlamaktadır.
Uluslararası
130Uluslararası anlaşmalı üniversite
*2024-Ağustos verileri ile
Türkiye ve Fransa arasında akdedilen uluslararası anlaşma temelinde yapılandırılan Galatasaray Üniversitesi, kuruluşunun ilk gününden beri uluslararası olma vizyonuna sahiptir. Çokkültürlü yaşam ve kültürlerarası etkileşim deneyimini yerleşkede sağlamak, kültürlerarası yetkinliğe ve dünyalılık bilincine sahip bireyler yetiştirmek üzere eğitim, araştırma ve topluma katkı boyutlarında uluslararası işbirlikleri kurulmakta, geliştirilmekte ve çeşitlendirilmektedir.