Omicron varyantı nedeniyle Covid-19 vakalarında yaşanan artış, Üniversitemiz Senatosu’nun 30 Aralık 2021 tarihli toplantısında değerlendirilerek aşağıda belirtilen karar alınmıştır.

“Hızla yayılan Omicron varyantı nedeniyle gerek öğrencilerimizde gerekse ülke genelinde Covid-19 vakalarında yaşanan artış göz önünde bulundurularak, 31.12.2021-08.01.2022 tarihleri arasında yabancı dil hazırlık sınıfları, ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarındaki tüm derslerin ve lisansüstü tez savunmalarının çevrim içi (online) yapılmasına; Sağlık Bakanlığı’nın görüşü ve Yükseköğretim Kurulu’nun kararı doğrultusunda yeniden değerlendirilmek üzere final ve bütünleme sınavlarının Üniversitemiz Senatosu’nun 02.09.2021 tarihli toplantısında alınan karar doğrultusunda yüz yüze yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.”