Hafta boyunca devam eden mezuniyet töreni programımızın son gününde, Hukuk Fakültesi 2020 yılı mezunları için tören düzenlendi.

17 Eylül 2021 Cuma günü saat 15.00’te Üniversitemiz bahçesinde düzenlenen törende, Fakülte birincisi Merve Ardıç Tüken mezunlarımız adına bir konuşma yaptı. Tören, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Ayoğlu’nun mezunlarımıza hitap ettiği konuşmasıyla devam etti.

Fakülte birincisi Merve Ardıç Tüken’e Dekan Prof. Dr. Tolga Ayoğlu tarafından birincilik ödülünün ve Süreyya Ağaoğlu Vakfı Başkanı Sayın Züleyha Kırcaoğlu tarafından Süreyya Ağaoğlu Hukuk Ödülü’nün takdim edilmesinin ardından, Prof. Dr. A. Emre Öktem tarafından veda konuşması yapıldı. Mezunlarımızın Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Ayoğlu ile ettikleri yeminin ardından, tüm mezunlarımız sırayla sahneye davet edildiler.

Pandemi koşullarında gerekli tüm önlemler alınarak ve fiziksel mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen tören, mezunlarımız ve akademik personelimizin birlikte fotoğraf çektirmelerinin ardından sona erdi.

Hukuk Fakültesi mezunlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.