COVID-19 salgını sürecinde öğrenme kaynaklarına erişime katkı sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıl, Üniversitemiz ve Galatasaray Üniversitesi Mezunlar Derneği (GSÜMED) tarafından bir kampanya başlatılmış ve belirlenen öğrencilerimize tablet bilgisayar hediye edilmişti. Bu yıl da GSÜMED tarafından toplanan bağışlarla, belirlenen öğrencilerimizin ihtiyacına göre tablet veya dizüstü bilgisayarlar temin edilerek, 16 Aralık 2021 Perşembe günü Rektörümüz Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak ve Mezunlar Derneği Başkanımız Elif Uzuner ile dernek yetkilileri tarafından öğrencilerimize teslim edildi.

Öğrencilerimizin tablet/dizüstü bilgisayarlarını güzel günlerde kullanmalarını diliyor, Galatasaray Üniversitesi Mezunlar Derneği’ne ve kampanyaya katılan bağışçılara değerli katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz.