Hukuk Fakültesi Mezuniyet Töreni
Hukuk Fakültesi mezuniyet töreni, 29 Haziran 2026 Pazartesi günü büyük bir coşkuyla düzenlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan tören, fakülte birincimiz Alp Aytemur’un arkadaşları adına yaptığı anlamlı konuşmayla devam etti. Ardından, Dekanımız Prof. Dr. Ceren Zeynep Pirim ve Rektörümüz Prof. Dr. A. Muhammed Uludağ, mezunlarımıza ve ailelerine hitap ettiler.
Üstün başarısıyla hem Üniversitemiz hem de Galatasaray Eğitim Vakfı (GEV) tarafından verilen ödüllere layık görülen Alp Aytemur’a fakülte birinciliği plaketi, Rektörümüz Prof. Dr. A. Muhammed Uludağ ve Dekanımız Prof. Dr. Ceren Zeynep Pirim tarafından sunuldu. GEV tarafından verilen Prof. Dr. Köksal Bayraktar Hukuk Fakültesi Birincilik Ödülü’nün takdiminde ise GEV Başkan Yardımcısı Sayın Candan Erçetin ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Kocasakal da sahnede yer aldı. En başarılı kadın mezunumuza Türkiye’nin ilk kadın avukatı Süreyya Ağaoğlu anısına verilen Süreyya Ağaoğlu Hukuk Ödülü ise mezunumuz İldeniz Civcik’e, Süreyya Ağaoğlu Çocuk Dostları Derneği Başkanı Sayın Tevfik Kerem Akyol tarafından takdim edildi.
Törenimiz, tek tek sahneye çıkan mezunlarımıza plaketlerinin sunulması, Dekanımızın eşliğinde yapılan yemin töreni ve öğretim elemanları ile mezunların toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Hukuk Fakültesi 2026 yılı mezunlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.
Galatasaray Üniversitesi